post

OPPO Find X6 Pro може да претърпи сериозни промени в дизайна, гласят последните слухове. Според доклада, устройството ще се отдалечи от традиционния дизайн на камерата, която вече ще е подобна на тази на Xiaomi 12S Ultra с голям кръгъл модул.

Този модул с 1-инчов сензор на камерата, ще стърчи от задния панел до 5 мм. Digital Chat Station твърди, че инженерна бройка с керамичен заден панел е с дебелина 9.4 мм без модула на камерата. От друга страна кожената версия е дебела 9.5 мм. Това означава, че устройството може да е до 10 мм в най-дебелата си точка.

Разбира се това не е окончателен дизайн, тъй като телефонът все още е в процес на инженерни тестове и е възможно OPPO да направи някои промени, за да намали дебелината му. Освен това, според слуховете Find X6 Pro ще разполага с 6.7” E6 AMOLED дисплей с 2К резолюция и 120 Hz честота на опресняване.

Селфи камерата му ще е 32 МР, докато задната се очаква да е с 50 МР 1-инчов основен сензор, 50 МР ултраширок и още един 50 МР сензор с 2.7х оптично увеличение и OIS. Под капака ще е чипът Snapdragon 8 Gen 2, но се очаква да има и вариант с Dimensity 9200 с 8 до 12 GB RAM и 128/256/512 GB памет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *