post

Очаква се OPPO да представи своя нов сгъвамсмартфон Find N2 Flip в средата на този месец, по време на годишното събитие OPPO INNO DAY. Сега устройството се появи в неофициално видео в китайската социална мрежа Weibo.

Подобно на повечето непредставени устройства, Find N2 Flip е покрит с обичайния защитен калъф, но можем да видим огромния вътрешен дисплей, който ще има изрязана в горната част 32 МР селфи камера. Говори се, че дисплеят ще е с размер 6.8”, а скенерът за пръстови отпечатъци ще е монтиран странично до бутоните за сила на звука.

По-интересен е външният дисплей, който е масивен и според слуховете ще е с размер 3.26”. Очаква се OPPO да добави множество функции за персонализиране, възползвайки се от големината му.

Двойната камера може би ще съдържа 50 МР основен сензор IMX766 и 8 МР ултраширок Sony IMX355. Освен това се предполага, че устройството ще е оборудвано с чипсет Dimensity 9000+ и 4300 mAh батерия с 44 W бързо зареждане. Много вероятно е да го видим и извън границите на Китай, ако се вярва на Ice Universe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *