post

OPPO се кани да пусне серията Reno 10 на индийския пазар и вече започна да рекламира устройствата в нея. Последният тийзър е на Reno 10 Pro+, чиято камера разполага с нов перископен обектив.

Този нов обектив позволява на устройството да е по-тънко и леко, но и носи нова функционалност – той може да предложи до 3х оптично увеличение и да прави портретни снимки.

Портретните снимки предлагат ефект боке и могат да компресират отдалечени елементи в сцена, която включва нещо на заден фон. За да избегне дебелия обектив на камерата, компанията използва нов метод за подреждане на телеобектива в перископен дизайн с лещи, обърнати настрани.

Телефото портретната камера предлага резолюция от 64 МР, която е най-високата в индустрията за 1/2-инчов сензор за изображения. 3Х оптичното увеличение може да достигне до 120х с технологията за хибридно увеличение, а сензорът има минимално фокусно разстояние от 25 см.

Reno 10 Pro+ има 50 МР сензор Sony IMX890 с размер 1/1.56” и оптична стабилизация и 8 МР ултраширок обектив Sony IMX355 със зрително поле 112 градуса. За селфитата се грижи 32 МР сензор Sony IMX709 с автофокус и лицево разпознаване дори и при ниска осветеност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *