post

На събитие в Прага OPPO представи Reno 7 Lite 5G, предназначен за пазарите в Централна и Източна Европа. Въпреки че се говори, че устройството не е пускано никъде преди това, се оказва, че всъщност то е ребрандиран Reno 7 Z 5G.

Телефонът предлага 6.43 инчов OLED екран 1080 х 2400, тройна задна камера с 64 мегапикселов основен сензор, 2 мегапикселов макро и 2 мегапикселов за дълбочина, 16 мегапикселова селфи камера, чипсет Snapdragon 695 с 8 GB RAM и 128 GB памет и 4500 mAh батерия с 33W бързо зареждане.

OPPO Reno 7 Lite 5G работи с ColorOS 12 и ще се предлага в два цвята – Rainbw Spectrum и Cosmic Black. Първият използва двуслойно отразяващо индиево покритие и горно покритие с градиент на цветовете, състоящ се от червено, жълто и зелено, за да предложи ефект на дъга.

Телефонът има и Dual Orbit Lights, които са интегрирани зад основната камера и светят или мигат в различни цветове, в зависимост от известията. Той е тънък едва 7.5 мм и тежи само 173 грама. Цените обаче, ще бъдат обявени по-късно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *