post

Очаква се OnePlus Nord Watch да дебютира съвсем скоро. Часовникът ще се предлага в черно и синьо, разкриват поредните изтекли изображения.

Компанията вече потвърди, че първият й смарт часовник с марката Nord ще има 1.78” AMOLED дисплей с 60 Hz честота на опресняване, 500 нита пикова яркост и над 100 циферблата. Сега Мукул Шарма добави изображение, на което OnePlus Nord Watch е в две цветови опции – Deep Blue и Midnight Black.

Очаква се часовникът да предложи 105 спортни режима, които ще включват бятане, ходене, колоездене и др. Що се отнася до функциите за наблюдение на здравето, Nord Watch ще има сензор за сърдечен ритъм и наблюдение на жизнените показатели, SpO2 и мониторинг на стреса. Предполага се, че устройството ще предложи до 10 дни живот на батерията.

Цената на OnePlus Nord Watch все още е неизвестна, но тъй като е устройство с марката Nord, се очаква тя да е в диапазона от 50 – 60 долара. Предполага се, че часовникът ще бъде представен в Индия на 28 септември, но датата все още не е официално потвърдена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *