post

Очаква се слушалките OnePlus Buds Pro 2 да бъдат пуснати извън Китай на 7 февруари. Според последното PR съобщение на компанията, те ще предлагат Spatial Audio.

Spatial Audio на Google е разработено за Android 13 и позволява наистина завладяващ звук, дори и от толкова миниатюрни слушалки. Източникът на звука остава във фиксирана позиция, осигурявайки 3D аудио качество, подобно на това в киносалон. Чрез партньорството си с Google, OnePlus фино настрои Spatial Audio на Buds Pro 2, включвайки собствен алгоритъм за пространствено изобразяване и IMU сензор.

Според компанията това подобрява стабилността и съвместимостта и отваря вратата за други приложения да използват технологията. Всичко това може да е основна точка в продажбите на OnePlus Buds Pro 2 при излизането им на световните пазари.

Слушалките разполагат с двойни драйвери от 11 мм и 6 мм, използващи Bluetooth 5.2 за безпроблемно свързване и допълнителон удобство за свързване към две устройства едновременно. Те са продукт от висок клас и разполагат с активно шумопотискане до 48 dB, Hi-Res Audio Wireless сертификат, поддръжка на LHDC 5.0 кодек и 360-градусово пространствено аудио за поглъщащо изживяване. Геймърите ще оценят режима на ниска латентност с до 54 ms, както и сензорните контроли, бързото сдвояване с ColorOS устройства и функцията за здраве на цервикалния гръбнак.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *