post

OnePlus 11 ще се предлага в матово черно и лъскаво зелено, твърди Макс Джамбор, без да споменава никакви други подробности. Според него маркетинговите имена на цветовите опции са Matte Black и Glossy Green, което подсказва, че първият ще е с матово покритие, а вторият с гланцирано.

OnePlus 11 вече се появи в изтекли изображения с кръгла плочка на камерата с три сензора и LED светкавица. Слуховете предполагат, че устройството ще е с метална рамка и тяло, изработено от керамика.

Що се отнася до спецификациите, OnePlus 11 ще има 6.7” AMOLED дисплей с 2К резолюция, 120 Hz честота на опресняване и скенер за пръстови отпечатъци. Селфи камерата ще е 16 МР, а задната ще е с 50 МР основен сензор, съчетан с 48 МР ултраширок и 32 МР телефото.

Устройството ще се захранва от новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2 с до 16 GB RAM и до 256 GB памет. Батерията му ще е с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 100 W бързо зареждане, а операционната система ще е Android 13. Премиерата се очаква следващия месец, но точната дата все още не е известна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *