post

OnePlus 11 ще дебютира на 7 февруари в Индия, заедно със слушалките Buds Pro 2, обяви самата компания в Twitter. Събитието OnePlus Cloud 11 Launch Event ще се проведе в Ню Делхи, но е възможно смартфонът да бъде пуснат първо в Китай.

Компанията вече представи дизайна на OnePlus 11, потвърждавайки слуховете за кръгъл модул на камерата с логото на Hasselblad. Дизайнът е подобен на този, който вече видяхме в миналото, споделен от OnLeaks. Устройството е в черно, но се предполага, че ще има и зелена цветова опция.

Вече беше потвърдено, че OnePlus 11 ще е базиран на Snapdragon 8 Gen 2 с до 16 GB LPDDR5 RAM и 256 GB UFS 4.0 памет. Дисплеят му ще е 6.7” извит AMOLED с QHD+ резолюция и поддръжка на 120 Hz честотан а опресняване.

Що се отнася до камерата, тя може да включва 50 МР основен сензор Sony IMX890, 48 МР уллтраширок и 32 МР телефото. Батерията ще е 5000 mAh с поддръжка на 100 W бързо зареждане.

Компанията ще представи и новите безжични слушалки OnePlus Buds Pro 2 с дизайн, подобен на този на предишния модел, двойни аудио драйвери, LHDC 4.0 кодек, пространствено аудио и активно шумопотискане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *