post

OnePlus ще демострира концептуален телефон на MWC 2023, твърди Макс Джамбор. Всъщност компанията все още не е заявила участие на Световния мобилен конгрес в Барселона, който ще се проведе от 27 февруари до 3 март, но източникът вече сподели някой подробности за плановете й.

Според Джамбор, OnePlus ще обяви концептуален модел, наречен Concept Two. Подробностите за него разбира се са много ограничени, но можем да очакваме новаторски технологии и първи в индустрията функции. Като концепция той надали ще се превърне в търговски продукт, но някои от иновативните му функции със сигурност ще пристигнат в масовите устройства на компанията.

OnePlus Concept Two ще последва Concept One, който марката представи на CES 2020. Той беше разработен в партньорство с Mclaren, имаше текстуриран заден панел с оранжеви акценти и вертикално преминаваща черна линия в средата. В горната част на задния панел черната лента съдържаше трите обектива на камерата. Концепцията обаче така и не достигна до пазара, което означава, че ще трябва да изчакаме, за да разберем дали тази съдба ще последва и нейния наследник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *