post

OnePlus планира да направи Nord самостоятелен бранд, който ще има по-голямо присъствие, повече продукти в екосистемата и дори нов потребителски интерфейс на Oxygen OS, твърди The Mobile Indian, позовавайки се на собствени източници.

Марката Nord, която стартира през 2020 година с оригиналния модел OnePlus Nord, продължи да добавя различни предложения от среден и нисък клас. Сега компанията иска да я превърне в подбранд, или дори в независима марка така, също както се случи с Xiaomi и Poco или Vivo и IQOO.

The Mobile Indian твърди още, че Nord ще бъде третирана като отделен бранд със собствена марка и ще има отделен магазин и екип. Логото й ще е в светлосиньо, а запазената марка ще бъде представена като “a OnePlus brand” или “from OnePlus”. Това значително ще увеличи офлайн присъствието и ще разшири портфолиото на марката, а продуктите й ще включват и телевизори, фитнес тракери, смарт часовници и др.

Новият бранд ще разшири и гамата на своите устройства с предложения от по-ниските и по-високите ценови сегменти. Новите телефони ще получат и обновен потребителски интерфейс на Oxygen OS. Компанията все още не е коментирала официално тази информация, което означава, че за момента ще трябва да я приемем като поредния слух.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *