post

Може и да ви звучи като порно, но всъщност OMGYES е образователна видео платформа. Тя е създадена от едноименния стартъп, който има за цел да реши един малко споделян проблем на милиони представителки на нежния пол – защо те не изпитват удоволствие в леглото.

Още със стартирането на проекта, екипът е провел над 1000 Skype – интервюта с жени, които са споделили различни ситуации, техники и методи, помогнали им да достигнат до оргазъм.

След това на помощ на екипа са се притекли и изследователи от Университета Индиана и Университета Кинси, които са изследвали над 2000 жени на възраст между 18 и 95 г., за да разберат какво искат дамите в леглото.

Резултатът е видео платформа, в която жени споделят в рамките на кратки клипове своите успехи в достигането до заветното върховно удоволствие. Към тях има и интерактивни графики, които показват как се отразява една или друга техника на жените.

Първият “сезон” с видеоклипове, който вече е онлайн, включва 11 материала, посветени на клиторния оргазъм. За достъп до платформата потребителите плащат по 29 щ. долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *