post

Остават броени дни до премиерата на Nothing Phone (1) на 12 юли, но сега устройството беше забелязано в базата данни на TUV. Списъкът разкрива, че телефонът ще разполага с 33 W бързо зареждане, но зарядното устройство ще поддържа 45 W.

До момента бяха разкрити повечето спецификации на Phone (1), благодарение на самата компания, която започна да дразни любопитството на феновете си с късчета информация още предишния месец. Телефонът ще има интересна система LED светлини на задния панел, наречена Glyph Interface, която ще свети в тон с предварително зададените мелодии или за различни известия, но ще може да служи и като индикатор при зареждане на батерията. Тя се състои от 900 малки светлини.

Освен това Nothing Phone (1) ще има прозрачно шаси и алуминиева рамка и ще пристигне в два цвята – бял и черен, като черният може да бъде пуснат малко по-късно. Предполага се още, че устройството ще се захранва от чипсет Snapdragon 778+ с три конфигурации на RAM и памет. Ще има с 6.55” OLED дисплей с перфорация в горния ляв ъгъл и честота на опресняване 120 Hz.

Що се отнася до камерата, Phone (1) ще има 50 МР основен сензор, придружен от 16 МР ултраширок. Селфи камерата ще е 16 МР. Не е ясно дали компанията е приготвила някаква изненада за 12 юли, но слуховете сочат, че заедно с Phone (1) може да видим и нов модел безжични слушалки, които няма да са много различни по дизайн и характеристики от Ear (1), но кутийката им за зареждане ще е с продълговата форма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *