post

Представеният на 12 юли Nothing Phone (1) вече получи първия си ОТА ъпдейт. Актуализацията включва корекции на грешки, нови функции, ъпдейт на камерата и корекции за сигурност на Android за месец юли.

Най-забележителната функция може би е добавянето на интеграция на Tesla в Nothing OS, която работи чрез превключвател в бързите настройки и ви позволява да извършвате действия на Tesla EV директно от панела за известия. Има и нов уиджет NFT Galery, който извежда дигитални произведения на изкуството на началния екран.

Подобренията на камерата включват възможността за използване на светлините Glyph в портретен режим, подобрено намаляване на шума и динамичен обхват при условия на слаба осветеност. Има и подобрена яснота с ултрашироката камера, а цветовете са променени, за да бъдат по-последователни между двете задни камери.

Заедно с всичко това Nothing Phone (1) получава и корекцията за сигурност на Android за месец юли, корекции за грешка при заключване на екрана, която причиняваше изчезването на иконата за пръстов отпечатък и подобрена производителност на отключването с лице. Интерфейсът Glyph е оптимизиран и са направени подобрения в живота на батерията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *