post

Nothing се опита да запази своя Phone (1) в тайна до последно, но сега устройството позира във видеото на MKBHD в пълния си блясък. Не случайно използваме думичката “блясък”, защото телефонът е снабден с 900 светодиода.

За разлика от публикуваните до момента кадри, този път във видеото виждаме и предната част на Phone (1), но тя изглежда доста стандартно – с тънки рамки и изрязана в горния ляв ъгъл камера. За разлика от нея обаче, задният панел наистина е уникален със своите LED светлини, разпределени по целия панел, които се използват за различни известия.

Светодиодната система се нарича Glyph Interface и свети и пулсира не само при известия, а и когато устройството се зарежда, показвайки нивото на батерията. Освен това тя може да се използва заедно с камерата, когато светкавицата не е достатъчна, или просто да предупреди насрещния човек, че е записван.

Освен всичко това светодиодната система е свързана и с десетте предварително заредени мелодии на Phone (1), като има различен модел за всяка една от тях и по този начин, избирайки индивидуален тон, можете да разберете кой звъни, дори когато устройството е в безшумен режим.

За да отбележи премиерата на Phone (1), Nothing стартира търг за първите 100 произведени бройки, като в момента най-високата предложена цена за устройство е почти 2700 долара. Компанията ще представи официално Phone (1) на 12 юли и вече е потвърдило партньорство с оператори в цял свят, но не и в САЩ, което може би се дължи на факта, че телефонът не се поддържа напълно от мрежите там, както се вижда от бележка в страницата на търга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *