post

Досега се предполагаше, че първият смортфон на Nothing – Phone (1) ще пристигне само в една цветова опция – бяло. В последното си видео обаче, компанията намеква и за черен вариант, който остава някак си незабелязан, покрай подробностите, споделени в клипа – 120 Hz дисплей и системата за покани, чрез която ще се продава устройството първоначално.

Черният вариант на Phone (1) се вижда във видеото, наречено “Inside phone (1)”, но само за кратко и изгледна не е сглобен напълно, но все пак дава известна представа за това, как ще изглежда телефонът в този цвят.

Белият Phone (1) е елегантен, но със сигурност ще има потребители, които биха израли черната му версия, за да изпъква по-добре дисплеят и LED системата Glyph на гърба на устройството на тъмен фон. Черната опция обаче може и да не стартира заедно с бялата, така, както се случи със слушалките Ear (1) – първо бяха пуснати в бяло, а месеци по-късно компанията добави и черен вариант.

Всичко това ще стане ясно на 12 юли, когато Nothing официално ще представи Phone (1), а междувременно компанията пусна предварителните поръчки чрез покани, за да могат най-големите й фенове да се сдобият с устройството първи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *