post

След като вече научихме някой подробности за предстоящия Nothing Phone (2), може би е време и за слуховете около безжичните слушалки Ear (2) на компанията. Според нов доклад те няма да претърпят големи промени в дизайна, но ще получат нови функции.

OnLeaks и SmartPrix споделиха дизайна на Nothing Ear (2). Изображенията предполагат, че компанията ще се придържа към същия дизайн с леки промени тук-там.

Както слушалките, така и кутийката за зареждане са с прозрачен дизайн. Единствената промяна, която се забелязва външно е в разположението на шумопотискащия микрофон, който преди това беше на върха на слушалката, а сега е на стеблото й.

Nothing Ear (2) обаче ще пристигнат с някои нови функции, твърди източникът. Сред тях е нов персонализиран ANC режим, който ще позволи на потребителите да изберат нивото на шумопотискане според собствените си нужди. Оригиналният модел има режими Light и Maximum, а Ear (2) ще добави режим на прозрачност, за да можете да чувате фоновия шум.

Освен това се посочва, че слушалките ще предложат двойна свързаност, позволяваща им да се свържат едновременно към две устройства и безпроблемно да превключват между тях. Nothing може да добави и поддръжка на Advanced EQ с персонализирани настройки и функцията Find Earbuds. Разбира се всичко това към момента са само слухове и спекулации, тъй като няма официално потвърждение от страна на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *