post

След като обяви официално датата, на която ще представи първия си смартфон и дълго дразни феновете си с късчета информация, Nothing най-сетне публикува и цялостно изображение на Phone (1). Разбира се типично в свой стил компанията показа единствено задния панел на телефона, върху който е кацнало любопитно папагалче.

Както и се очакваше, задният панел на Nothing Phone (1) е прозрачен, следвайки дизайна на безжичните слушалки Air (1). Това създава усещане, че може да се види какво се крие под него, но всъщност всички части са скрити зад текстурирани панели.

Ясно се разпознава намотката за безжично зареждане, както и светлинните линии, които компанията рекламираше още през март. Вижда се и двойната задна камера, която отговаря на очакваната цена на устройството от около 500 евро. Можем само да се надяваме, че качеството й няма да разочарова феновете на марката след толкова чакане.

Както вече стана ясно, Nothing ще представи Phone (1) на 12 юли, което означава, че остава по-малко от месец, докато разберем всички негови спецификации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *