post

Новият маниашки облик на гейм конзолата ще зарадва потребителите във Великобритания на 6 ноември, за останалата част от Европа премиерата е насрочена за 20 ноември

Белият цвят на Nintendo Wii отдавна е омръзнал на всички, но компанията упорито отказваше да се съобрази с желанията на геймърите и да пусне своята конзола и в други, по-атрактивни нюанси. Ето че европейските фенове на Wii ще получат дългоочаквания подарък в навечерието на коледните празници.

Nintendo официално обяви черна Limited Edition серия на своята популярна гейм конзола Wii, която трябва да се появи на пазара в Европа през месец ноември. Премиерната дата за Великобритания е 6 ноември, а за останалите страни от Стария континент – на 20 ноември.

В Limited Edition пакета са включени още играта Wii Sports Resort, както и Wii MotionPlus контролер, който осигурява по-точно засичане и предаване на позицията и движенията на играча в тримерното пространство. Разбира се, в комплекта ще присъства и традиционния Classic Controller Pro (в черен цвят), към който се свързва Wii MotionPlus модула.

Успоредно с Limited Edition серията на Nintendo Wii, на европейския пазар ще бъдат лансирани и редица други аксесоари, издържани в актуалната черна гама на конзолата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *