post

От многократно награждавания Creator Z17 HX Studio, през обновените Alpha 17 и Prestige 16, до новите Commercial 14 и Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, MSI без съмнение иска да бъде звездата на тазгодишния Computex.

Creator Z17 HX Studio отново е в светлината на прожектори с последната си награда Best Choice Award от Computex. Снабден с процесор от 13-то поколение Intel® Core™ i9 серия HX и NVIDIA Studio сертифицирана дискретна видеокарта, той перфектно илюстрира идеята за най-тънкия и мощен лаптоп за създатели на съдържание с процесор Intel HX.

Абсолютната звезда в гамата лаптопи е Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport – продукт на епично взаимодействие между MSI и Mercedes-AMG. Снабден с най-новото 13-то поколение Intel® Core™ i9 процесор и NVIDIA® GeForce RTX™ 40 GPU за лаптоп, тази лимитирана серия се радва и на ъпгрейднат панел, който вече е 16:10 4K OLED. В комплекта са включени различни аксесоари от Premium Bundle пакета: брандирани мишка, подложка, USB флаш драйв, пощенски картички, връзки за кабелите и торбичка за носене, които демонстрират луксозното преживяване, споделено между MSI и Mercedes-AMG.
Лаптопът е изпълнен в цвят Selenite Gray, с ексклузивна шарка AMG Rhombuses и магнезиево-алуминиево шаси и предизвиква енигматична асоциация със състезателните автомобили на Mercedes-AMG и техните успехи на състезателната писта. Моторспорт ентусиастите с радост ще забележат логата Mercedes-AMG Motorsport на горния капак, на долната рамка под екрана и на долния капак.

Чисто новият модел Commercial 14 цели да затвърди позициите на MSI в бизнес сегмента и блести с персонализирани решения за корпоративни среди, включително набор от инструменти за сигурност като NFC (Near-field communication) и вграден Smart Card четец. Те осигуряват още един слой за идентифициране на потребителя и могат да бъдат конфигурирани според нуждите. Commercial 14 бележи и посвещаването на MSI на защитата на околната среда. Блокът на клавиатурата е изработен от рециклирани материали, а над 90% от опаковката е от рециклирана хартия.

Обновеният Alpha 17 идва с най-новите процесори AMD Ryzen™ 7045 HX Dragon Range и NVIDIA GeForce RTX™ 40 GPU за лаптопи. Един от най-значителните ъпгрейди в Alpha 17 е използването на първия в света Qualcomm® FastConnect™ 7800 Wi-Fi 7 адаптер в компютърна конфигурация. FastConnect 7800 предлага Wi-Fi 7 производителност с пикова скорост от 5.8 Gbps и латентност от само 2 милисекунди, благодарение на High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link технологията, която използва множество честотни летни, за да осигури възможност най-стабилна и бърза връзка. За да подкрепи този прилив на производителност, лаптопът разполага с 240Hz QHD екран.

Отличен с награда Red Dot Product Design 2023, обновеният Prestige 16 включва магнезиево-алуминиево шаси, което му позволява да тежи само 1,5 кг. С най-новия Intel процесор и сертифициран от платформата Intel® Evo той поддържа 140W PD3.1 зареждане и може да бъде оборудван с NVIDIA GeForce RTX™ 40 GPU за лаптоп като опция. Със своя 16-инчов екран Prestige 16 е едновременно лек и мощен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *