post

Motorola обяви нов таблет – Tab G70. Устройството има много подобен, почти идентичен дизайн с вече съществуващата серия Lenovo Tab P11 и почти идентични спецификации с Lenovo Tab P11 Plus.

Motorola Tab G70 в момента се предлага в Бразилия, но гореспоменатите таблети са налични и на други пазари. Новият таблет идва с 11 инчов IPS LCD дисплей с резолюция 2000 х 1200 и 400 нита яркост. Рамките са тънки и му придават модерен вид.

Устройството е изработено от алумний за по-премиум усещане, а гърбът му е с двуцветен дизайн. То разполага със сертификат IP52 и тежи само 500 грама.

Таблетът има 8 мегапикселова селфи камера и четири високоговорителя с поддръжка на Dolby Atmos. Той се захранва от MediaTek Helio G90T SoC с 4 GB RAM и 64 GB разширяема памет.

На гърба има единична камера, която е 13 мегапикселова и позволява на потребителите да сканират документи или да правят бързи снимки. Капацитетът на батерията е 7700 mAh с поддръжка на 20W бързо кабелно зареждане.

Устройството идва с Android 11 и се предлага в един цвят – зелено. В момента има само WiFi 64GB модел в продажба, чиято цена е 430 долара. Няма информация дали таблетът ще достигне до други пазари, извън Бразилия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *