post

Първото поколение Motorola Razr, пуснато през 2019 година, получи нова актеализация – Android 11. Това се случва една година, след като тази версия на операционната система на Google започна да пристига за телефоните Pixel през 2020 г.

Въпреки, че може да изглежда, че актуализацията на Razr 2019 закъснява, тя идва само няколко месеца по-късно след тази за неговия наследник. Всъщност проблемите съпдейтите на Motorola не се ограничават само до нейните сгъваеми модели. Много от последните й телефони идват само с обещание за две години актуализации за защита, като тези от по-висок клас получават само една голяма актуализация на операционната система.

Като се има предвид, че Razr вече е получил надстройка до Android 10 през май миналата година, днешната актуализация го поставя в преференциално положение спрямо останалите модели. Това може би е така заради цената на устройството, която беше 1500 долара при старта му.

Всъщност ъпдейтът носи балончета за чат приложенията, по-подробни разрешения за поверителност и по-богато функционално меню на бутона за включване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *