post

Microsoft обяви Surface Go 2. Устройството разполага с 10.5 инчов дисплей и мощен Intel Core m3 процесор и предлага същото шаси като оригиналния модел, но с по-тънки рамки.

Базовият модел ще се предлага за 399 долара и се доставя с 4 GB оперативна, 64 GB вградена памет и Intel Pentium GOLD 4425Y, което трябва да е достатъчно за леки задачи. Вариантът с 8 GB оперативна и 128 GB вградена памет се захранва от процесор Intel Core m3, който трябва да осигури по-добри възможности за многозадачност.

Що се отнася до портовете, Microsoft Surface Go 2 идва с 1 USB-C, 1 sURFACE connect, четец за microSDXC карти и 3.5 мм жак за слушалки. По отношение на камерите, имаме 8 мегапикселова основна и 5 мегапикселова селфи камера.

Microsoft е добавила още двоен Studio Mics за по-добър звук по време на разговор и 10 часов живот на батерията. Устройството има и LTE модел и поддържа WiFi 6 технология за по-голяма скорост на данните. Доставя се с Windows 10 Home и активиран по подразбиране S mode, който обаче може да се изключи с бутон, ако е необходимо. Surface Go 2 ще е достъпен още в петък в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Германия, Австрия, Великобритания, Ирландия, Франция, Швейцария, Белгия, Холандия, Дания, Финландия, Норвегия, Швеция, Италия, Испания, Португалия, Полша и Япония. За останалите пазари ще стартира в следващите седмици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *