post

Microsoft подготвя нова абонаментна услуга, която се казва Xbox All Access, съобщава WIndowsCentral, като се позовава на свои източници в компанията. Услугата ще предлага комплект от конзола Xbox, Xbox Live и Xbox Game Pass срещу една обща такса.

В сегашните планове са услугата да е само за САЩ, поне в началото. Тя ще струва 22 долара и ще предоставя на потребителя Xbox One S, Xbox Live и Xbox Game Pass за две години. Срещу 35 долара месечно, потребителят може да получи Xbox One X.

В момента Xbox One S струва 230 долара от официалния магазин на Microsoft, а Xbox Live струва 59,99 долара на година. Xbox Game Pass е 9,99 долара на месец. Идеята е Xbox All Access да излиза малко по-евтино за трите неща едновременно. След края на двугодишния период, потребителите остават собственици на конзолата и могат да продължат да я използват както обикновено, но ще трябва да си плащат нормалните цени за другите услуги.

Microsoft все още не е коментирала темата. Очакванията са, че компанията ще представи услугата в рамките на следващите няколко седмици. Нейната цел е да направи придобиването на конзола по-евтино, което да увеличи интереса и продажбите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *