post

За пръв път от много време Microsoft говори за бъдещите си планове, включващи Skype, вместо да предлага на потребителите поглед върху това, което предстои в следващата актуализация. Вместо да обещава нови функции, компанията сега се опитва да убеди потребителите, че те все още ще бъдат там, когато цялостната реконструкция на приложението приключи.

Акцентът на предстоящите промени е пълният редизайн на етапа на повикване, най-важната част от Skype. Първо, потребителите вече ще могат да се озовават в основния изглед по време на разговор. Също така начинът на изобразяване на видео емисии е коригиран, за да изглежда по-естествено. По-важното е, че всички участници вече са видими на извикващата сцена, дори и да не споделят видео.

Ако и вие сте сред тези, които смятат, че Skype е бавен и ненадежден, ще се радвате да чуете, че Microsoft подобрява производителността при ключови сцени с 30% на настолни компютри и над 2000% на Android. Визуално очаквайти през следващите месеци да настъпят много промени, включително нови теми с ярки цветове, надградени заглавки на чата, плавни икони и градиенти за профили и не персонализирани чатове.

Има и куп други нови функции и подобрения, обявени от Microsoft, но ве още няма график за тяхното пристигане. Все пак е приятно да се знае, че Skype се променя към по-добро, така че се надяваме, че всичко разкрито от компанията тази седмица, ще бъде пуснато по-скоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *