post

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор при игровите технологии и оборудване, поставя нов златен стандарт днес с вълнуващия нов, лек безжичен хедсет, проектиран за съвременните играчи. Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset бележи точки по всички показатели – комфорт, достъпност, устойчивост, забавни цветови опции, мултиплатформена поддръжка и други, и всичко това на завладяващата цена от 159,99 лв. с ДДС.

„Потребителите и особено младите геймъри, са дълбоко загрижени за планетата и ефекта на климатичните промени, както и за цената и функционалността на своите продукти,” каза Ujesh Desai, Главен мениджър в Logitech G. „Проектирахме G435 с намерението да създадем най-лекия, достъпен и устойчив хедсет за потребители, които не правят компромис със стила, универсалността и усъвършенстваните характеристики като насочените микрофони и мултиплатформената поддръжка.”

С тегло от само 165 грама G435 е ултра лек и достатъчно комфортен да бъде носен цял ден. G435 пасва на различни хора, но дизайнът му е оптимизиран за глави с малък до среден размер. Той включва и опционален ограничител на силата на звука.

G435 е най-устойчивият безжичен хедсет, произвеждан от марката до момента. Той е сертифициран като CarbonNeutral®, което означава, че компанията финансира висококачествени сертифицирани въглеродни квоти, за да намали въздействието на продукта до нула. Пластмасовите части включват минимум 22% рециклирани материали, а картонената опаковка идва от FSCTM-сертифицирани гори. С избора на този геймърски хедсет потребителите допринасят за подкрепата на отговорното управление на световните гори. За повече информация за усилията за устойчивост, можете да посетите уебсайта на компанията.

Комбинацията от безжична връзка от геймърски клас LIGHTSPEED 2.4GHz и Bluetooth® дава свобода на избор при свързване с PC, PlayStation или мобилно устройство. LIGHTSPEED Wireless осъществява връзка с PC или Playstation чрез USB-A 2.4 GHz адаптер и осигурява производителност, която е адекватна на нуждите на геймърите. Bluetooth® поддръжката позволява връзка с мобилно устройство за играене на игри или слушане на музика.

40-милиметровите говорители осигуряват богат и потапящ звук, а двата насочени микрофона елиминират нуждата от изнесен микрофон с отделно рамо. Усъвършенстваните микрофони намаляват и фоновия шум като усилват гласа на потребителя, така че той звучи все едно е в същата стая с приятелите си.

Новият безжичен хедсет G435 идва в три цветови варианта: Черно & Неоново Жълто, Синьо & Малиново и Бяло & Лилаво, които позволяват на геймърите да демонстрират индивидуалния си стил и характер. G435 включа също малки детайли като леви и десни Брайлови индикатори върху наушниците за улеснение на потребителите с влошено зрение.

Цена и наличност
Logitech G435 Wireless Gaming Headset ще струва 159,99 лв. без ДДС и ще бъде на пазара през септември, 2021 г. За повече информация, моля посетете нашия уебсайт, блог или се свържете с нас в Twitter и Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *