post

И запомнете момичета: младият, красивият, богатият, умният, забавният и надареният – това са шест различни мъже! Но когато отивате да останете насаме – на помощ идва невероятно технологично произведение. Нещо съответстващо на умен, надарен мъжкар – умния вибратор Lioness (лъвица).

Устройството е сътворено за да доставя удоволствие на жени. То е проектирано от жена, която е израстнала в консервативно семейство, в което никога не ставало въпрос за секс. Разчупила семейното табу, Лиз Клингер – създателката на Lioness смята, че дава възможност на жените наистина да опознаят тялото си.

Вибраторът е “умен”, разполага с вградени сензори, които могат да усещат настроението на жената и знае колко да продължи предиграта. Създаден е с любов към детайлите и дизайна, и е съобразен с нуждите на женското тяло. Освен това може да се самообучава, научавайки какво харесва неговата собственичка и дори предлагайки нови възможности, които биха могли да й харесат.

Не отхвърляйте мастурбацията – моли Уди Алън – тя е секс с човека, който най-много обичаш. Ако имате нужда от почти истински мъж, оставете се на вилнеещите хормони и разюзданите женски фантазии и си посегнете…вашият Lioness е винаги готов да ви стопи отвътре от удоволствие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *