post

LG Electronics обяви програмата „5 години гаранция“, която дава възможност за закупуване на климатиците LG Inverter V при специални условия.

В периода 1 юни 2013 – 31 август 2013 за всеки закупен Inverter V, маркиран с LG Electronics Magyar Kft., стандартната гаранцията от 3 години от датата на покупка се удължава на 5 години.

За 5-годишния период клиентите на LG Electronics ще получат пълно гаранционно обслужване за всички дефекти, резултат от производствена грешка.

В случай, че се налага замяна на продукта (включително и повече от веднъж), в рамките на периода на „5 години гаранция“, потребителите получават правото на законова гаранция, валидна от момента на замяната.

Усъвършенстваните модели инверторни климатици на LG бързо охлаждат и затоплят стаята, като същевременно спестяват енергия. Тяхната функция Active Energy Control регулира нивото на енергийна консумация и капацитета на охлаждане посредством контрол над максималната честота на компресора.

LG Inverter V създават по-чиста и уютна домашна среда с използването на технология, която пречиства въздуха, защитава от вируси и алергии и премахва неприятните миризми. Моделите разполагат и с автоматична функция за намаляване на влагата и предпазване от вируси и бактерии.

Устройствата Inverter V работят без да издават допълнителен шум. Причините за това са новият вентилатор на LG, оптимизацията на въздушния поток и ниското ниво на трептене на компресора.

Моделите Inverter V са разработени с фокус към енергийната ефективност, като някои от тях намаляват консумацията на енергия с до 38% спрямо стандартните климатици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *