post

LG Electronics бе домакин на ексклузивно събитие, което се проведе тази седмица в централата на компанията в Будапеща. Събитието имаше за цел да представи последните иновации в портфолиото от продукти на компанията и събра дългогодишните партньори на LG от Албания, България, Косово, Северна Македония. Всички те получиха завладяващо изживяване, което подчерта отдадеността на LG към иновации и първокласни технологични решения в различните категории продукти, които обслужва.

Събитието включи впечатляващ набор от LG продукти, включващ телевизори и аудио техника, монитори и домакински решения. Гостите получиха достъп „от първия ред“ към напредъка във всяка от категориите, поставящ нови критерии за качество на изпълнението, дизайн и потребителско изживяване.

LG представи най-новата си гама от революционни телевизори, които придават ново значение на домашното забавление. Присъстващите се запознаха с впечатляващото качество на картината, завладяващия звук и интуитивния интерфейс на моделите. През изминалото десетилетие LG затвърждава своето място на пазара на първокласни телевизори, чрез продължаващата еволюция на своята OLED серия. Отдадеността на компанията в това да разбере и обслужи всички нужди на клиентите си, се отразява и в последните OLED продукти – персонализирани решения, които предлагат превъзходно изпълнение, удобство и достъпност.

Като резултат от това, че компанията винаги поставя нуждите на потребителите си на първо място, през последните 10 години LG OLED се превръща в константа на международния пазар за първокласни телевизори. Контрастът при серията позволява изключително зрителско потапяне чрез перфектното черно и реалистичните цветове, които правят всяко съдържание като истинско. В допълнение адаптивността на OLED технологията на LG води до уникални дизайни и високо ниво на тънкост

LG използва момента, за да покаже продуктите си и в останалите категории, като представи най-новите си попълнения в гейминг и бизнес мониторите. Новите UltraGear монитори демонстрират бързо развиващата се OLED категория и силните позиции на компанията в глобалния гейминг дисплей пазар. Оборудвани с първия в света 240Hz OLED панел, който се произвежда ексклузивно от LG, новите 27- и 45-инчови модели осигуряват рекордно време за реакция от 0,03 милисекунди Gray-to-Gray (GTG), да не говорим за превъзходното качество на самосветеща картината с точни, реалистични цветове и контраст.

Уредите за дома са още един сектор, в който компанията разработва умни и енергийно ефективни технологии и представя все по-иновативни решения с впечатляващ дизайн и функции. От InstaView Door-in-Door хладилник с френска врата и LINEARCooling технология, която намалява температурните колебания, до LG Quad WashSteam миална машина, която благодарение на използването на пара, изразходва по-малко вода, за да измие съдовете съвършено. Както и Inverter Direct Drive двигател, отличаващата се моторна технология на компанията е значителен фактор в силната и надеждна производителност и устойчивата популярност на водещите в грижата за прането продукти на LG. През тази година производството на двигателя е достигнал 100 милиона производствени бройки.

„Портфолиото на LG, представено в централата ни в Будапеща, представлява най-новите и усъвършенствани технологични иновации в изпълнението и дизайна на продуктите ни,“ споделя Петър Стойнев, Мениджър Ключови клиенти, България. „Развълнувани сме, че успяхме да покажем от близо на партньорите си целия труд, който компанията влага в това да предостави продукти, подобряващи качеството на живот на нашите потребители. Ние ще продължаваме да работим всеки ден, за да постигнем по-добро ежедневие за всички, в което LG продуктите са водещ помощник на своите собственици в улесняването му.“

Събитието на LG в Будапеща бе доказателство за неуморния стремеж на компанията да преследва съвършенството, както и отдадеността им да движат технологиите на пазара напред. Докато LG продължава да променя границите на възможното, потребителите по целия свят могат да се наслаждават на изключително изживяване и зашеметяващи технологии всеки ден.

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *