post

Lenovo произвежда геймърски смартфони под марката Legion, но те са ограничени само за Китай. Сега компанията планира да пусне ThinkPhone, който според 3C сертификацията, ще предлага 68 W бързо зареждане и ще пристигне на пазара много скоро.

Устройството носи номер на модела XT2309-1 и ще бъде произведено от Motorola. По-стари слухове свързваха този номер с кодово име Bronco, носено от устройство, част от серията Edge, така че вероятно ще има два варианта – единият под марката Motorola, а другият Lenovo.

Наскоро се появи и изображение на Lenovo ThinkPhone, което сочи правоъгълен модул на тройната камера с LED светкавица. То обаче е на ранен протопип и дизайнът може да се промени преди старта на телефона.

По-рано беше разкрито, че Motorola Bronco може да пристигне с новия флагмански чипсет Snapdragon 8 Gen 2, FHD+ резолюция, 165 Hz честота на опресняване и до 12 GB RAM. Камерата ще има 50 МР основен сензор, съчетан с 13 МР ултраширок и 2 МР за дълбочина. Ако Lenovo ThinkPhone наистина е ребрандиран вариант на това усторйство, може да има същите характеристики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *