post

Ryzen 8000G са важен крайъгълен камък за геймърите и създателите на съдържание

 

Геймъри, създатели на съдържание и всеки, който търси висока производителност и иновации за своя компютър вече може да се възползва от изключителна производителност и силата на персоналната обработка на AI.

Това е възможно след като AMD пусна  новите настолни процесори от серия AMD Ryzen™ 8000G за платформата AM5, която включва моделите Ryzen 5 8500G, Ryzen 5 8600G и Ryzen 7 8700G с най-мощната вградена графика в света. Новата серия процесори се предлага на пазара у нас от българската компютърна компания Jar Computers.

Новите чипове се отличават с AMD Radeon 700M графика, която подобрява производителността с уникалната AMD HYPER-RX технология с Fluid Motion Frames, както и AMD EXPO за работа на по-високи честоти на паметта. Цялата серия 8000G разполага и с технологията AMD EXPO™, позволяваща по-високи честоти на паметта и усъвършенствани времена за отключване на по-плавни честоти на кадрите. Precision Boost Overdrive (PBO) позволява още по-голямо увеличение на честотите на процесора, при повишени граници на захранването.

Геймърите могат се възползват от визуална яснота, осигуряваща гладко AAA 1080p игрово изживяване на достъпна цена и в малки форм-фактори. Това се дължи на факта, че всички модели на процесори за настолни компютри от тази серия предлагат най-бързата вградена графика в своя клас с впечатляващата мощ на Radeon 700M.

Процесорите от серията Ryzen 8040 представляват важен крайъгълен камък за геймърите, които търсят скорост, производителност и AI изживяване. С новите си предложения Jar Computers продължава своята политика за предлагане на най-новите компютърни технологии на българския пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *