post

За всяка компания изборът на качественото офис оборудване е от ключово значение – както за производителността на служителите и по-ефективното управление на бизнеса, така и за имиджа й. Използването на подходящи офис консумативи изпраща положително послание към клиентите и партньорите, а често дава и повече свобода на работещите.

Добрата новина е, че качествените решения за печат вече са достъпни както за големите компании, така и за малките и средни фирми. Българската технологична компания Jar Computers например неотдавна пусна на пазара у нас нови офис устройства, насочени изключително към средния и малък офис.

Мултифункционалните устройства от години са се наложили като най-предпочитани сред компаниите. А когато говорим за машина с богати възможности, високо качество на изпълнение и бързина, акцентът е новото професионално компактно лазерно мултифункционално устройство Brother MFC-L2922DW. Това е един едновременно интелигентен и лесен за използване продукт, който не прави компромис със скоростта или качеството, от които се нуждае един офис.

Разполага с 256 MB вградена памет и автоматично листоподаващо устройство, както и с възможност за двустранно сканиране. Тази функция, типична при по-високия клас устройства, е интегрирана в SOHO серия на Brother.

Отличителна характеристика на модел MFCL2922DW е супер големият капацитет на тонер касетата – 5 000 страници. За безжична комуникация с мобилни устройства и с цел сигурно удостоверяване, устройството поддържа стандарта NFC ( Near Field Communication).

Благодарение на своята компактност принтерът е подходящ за ограничени пространства, но без да прави компромис с качеството на печат. Ето защо, наред с това MFC-L2922DW е проектиран и да печата тихо, като същевременно осигурява висока производителност. И не на последно място – потребителите на моделите устройства Brother имат достъп до широк избор от доставчици на софтуер.

В добавка за този модел, както и за голяма част от SOHO серията продукти Jar Computers и Brother предлагат програмата ТМР (Toner Management Program), при която устройството може да се вземе с план за ползване и договор за две години. Схемата, която в някаква степен наподобява отношенията с мобилните оператори, позволява възможност за пълноценно използване на устройството, без допълнителни разходи за консуматив и сервиз, срещу достъпен месечен наем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *