post

Очаква се Apple да представи следващото поколение iPhone през септември. Серията ще се състои от четири модела – iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max.

Слуховете сочат, че първите два модела няма да получат ProMotion дисплей с висока честота на опресняване, а сега The Elec разкрива и типа панели, който ще бъде използван във всеки от телефоните. Според доклада 6.1” iPhone 14 и 6.7” iPhone 14 Max ще имат LTPS панели, направени от материали М11, който в момента се използва за производството на дисплеите на Galaxy S22+ и S22 Ultra.

От друга страна 6.1” iPhone 14 Pro и 6.7” iPhone 14 Pro Max ще използват LTPO дисплеи с ProMotion. Понелите ще са направени от М12 материали на Samsung, които все още не са използвани в нито един смартфон и ще дебютират на пазара с Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4.

Изданието твърди, че и четирите модела iPhone 14 ще имат дисплеи на Samsung, която е осигурила поръчка за 80 милиона панела. Останалите бройки ще са произведени от LG и за създаването им ще се използват материали RS-L, следващото поколение на метериалите, използвани за дисплея на iPhone 13 миналата година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *