post

Новото поколение iPhone може да включва опция с 1ТВ памет за някои модели и LiDAR скенери за цялата гама, твърди анализаторът Даниел Айвс.

В бележките си към инвеститорите Айвс посочва, че според източници по веригата за доставки на компоненти, 5G продуктовият цикъл на Apple ще се разшири до 2022 година и това ще се отрази в подобрените технически характеристики.

Първоначалните прогнози за iPhone 13 са в диапазона от 100 милиона единици, което е с 25% повече, в сравнение с iPhone 12 на годишна база.

Всъщност слухът за 1ТВ опция за съхранение вече се появи миналия месец, а новият доклад само повишава вероятността той да се окаже истина. По този начин потребителите биха могли по-добре да се възползват от възможностите на ProRAW фотографията. Тези файлове са 10 до 12 пъти по-големи от HEIF и JPEG и имат нужда от повече място за съхранение.

Не е нов и слухат за разпростирането на LiDAR сензорите в цялата гама iPhone 13, след като сега те присъстват само в Pro моделите. Спекулира се също така и, че поне един от вариантите няма да има портове и ще разчита изцяло на безжичното зареждане.

Други източници твърдят, че Apple ще предложи 120 Hz ProMotion дисплей и по-малък прорез, а сензор за пръстови отпечатъци ще бъде вграден в екрана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *