post

Качеството на камерата е субективно, но все пак тестовете на DxOMark си остават един от основните критерии за сравнение, когато търсим надеждна информация.

Според резултатите iPhone 11 Pro Max отбелязва 117 точки и се нарежда на трето място след Huawei Mate 30 Pro и Xiaomi Mi CC9 Pro Premium. Що се отнася до качеството на звука, iPhone 11 Pro заема първо място в класацията с оценка 71.

iPhone 11 Pro Max е тестван с iOS 13.2, която включва ъпдейта за Deep Fusion на Apple. Deep Fusion помага на по-малкия сензор да се конкурира с този на останалите флагмани за детайли на изображението при нормални нива на увеличение, а DxOMark похвали динамичния диапазон на фотографията на iPhone и запазването на детайли, бързото фокусиране и впечатляващата стабилизация. Кобичеството на шума е значително намалено, в сравнение със снимките, направени с iPhone Xs. Синтезираният ефект Bokeh обаче не се счита за толкова добър, колкото при водещите производители на Android смартфони, поради грешки в оценката на дълбочината около косата на обекта.

iPhone 11 Pro Max отбелязва общо 102 точки за качество на видеото, където е на първо място

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *