post

Huawei продължава своята стратегия за създаване на продукти, които помагат за поддържане на правилния баланс между работата и свободното време. Компанията представи новия Huawei Watch – устройство, което изненадва потребителя с ефективността си.

Една от екстрите на часовника е алармата, която събужда с приятни вибрации вместо със силен звук, напомнящ стар будилник. Huawei Watch е полезен и при редовен джогинг преди работа, като следи сърдечния ритъм и броя направени стъпки. Резултатите от тренировката ще бъдат запаметени в устройството. Освен това Huawei Watch автоматично изчислява броя на изгорени калории по време на заниманието.

Моделът има 1.4-инчов AMOLED дисплей, чрез който потребителят получава достъп до личния си календар и график за деня. С конкретни настройки часовникът сигнализира за всяко предстоящо през деня събитие.

Това обаче далеч не са всички преимущества на Huawei Watch. С нарастващата популярност на социалните медии и имейл кореспонденциите все по-често сме затрупани от уведомления за новости, част от които важни за бизнеса. Huawei Watch може да бъде перфектен помощник и да филтрира бързо наистина нужните новини и да игнорира по-малко значимите. Благодарение на тази функционалност може да спестим малко свободно време. Лесно може да конфигурираме приложението Android Wear, инсталирано на часовника, така че то да „разбира“ кои уведомления трябва да бъдат показани на дисплея и кои не.

Часовникът е съвместим с Google Maps и може да покаже как да стигнем до срещата с клиент, ако посещаваме даден град за първи път. Също така аксесоарът ще дава информация за прогнозата за времето в района. Когато сме на път, на дисплея може да се показва както местното време, така и колко часа е вкъщи. Дизайнът наподобява този на изисканите швейцарски часовници. Това, което го прави даже по-добър, е фактът, че по всяко време можете да промените визията на цифровия дисплей. Каишката или верижката на часовника се сменят лесно, а корпусът е направен от висококачествена неръждаема стомана. Самият дисплей е от сапфир и удароустойчиво стъкло. Така устройството има издръжливостта и високото качество, присъщо на смартфон.

Huawei Watch е съвместим със смартфоните Huawei P9 и P9 Lite, но може да работи и с всеки друг смартфон. Благодарение на 300 mAh батерия аксесоарът може да се използва почти два дни с едно зареждане. Часовникът позволява да бъде свързан към WiFi мрежа и Bluetooth.

В България Huawei Watch може да бъде закупен от магазините на всички мобилни оператори и големите търговски вериги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *