post

HONOR отново създава иновации в световен мащаб и представя първата първокласна козметика за лице за перфектни селфита!

Емблематичната световна марка смартфони с милиони продажби по целия свят се разширява в областта на технологичната козметика.

След дълъг период на проучвания и тестване, продължил четири години, HONOR представя HONOR Selfie Cream, който обещава перфектен резултат за HONOR селфи на всеки собственик на мобилен телефон, без изобщо да трябва да се използва някакъв филтър. Крайният резултат е много близък до качеството на снимка, направена със селфи камерата на HONOR 50 5G или HONOR Magic4 Pro.

Д-р Джон Селфипат, ръководител на отдела за развитие на нови технологии в университета, заявява: „HONOR Selfie Cream е глобален патент в областта на технологиите и е резултат от поредица изследвания и проучвания, чрез които успяхме да създададем високо-качествена технологична козметика, осигурявайки безупречен фотографски резултат за потребителите, които не притежават смартфон HONOR, но искат да правят перфектното селфи“

„Революционната формула на HONOR Selfie Cream съдържа рядкото растение Emerald Green, което вирее в тропическа Амазония, съставки от плодовете Frost Crystal, които се считат за новата суперхрана на западната цивилизация, както и яйца от рядката среднощна черна риба, открити в крайбрежие на Мумбай. Това е комбинация, която дава резултати от първото нанасяне върху лицето“, казва награждаваният учен.

Честит първи април! 😊

С пожелание за много усмивки от екипа на HONOR България!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *