post

Honor, младежкият, модерен и иновативен смартфон бранд, спечели поредица от награди на IFA 2018 със своя супер бърз и супер смарт Honor Play. Първият по рода си флагман за мобилен гейминг на Honor беше високо оценен, заради своите GPU Turbo и интелигентни функции, включително вибрациите, задвижвани от изкуствен интелект (AI), и 6.3-инчовия екран с ноч, който е перфектната арена за игри.

По време на IFA 2018 в Берлин, световното изложение за потребителска електроника, Honor Play си завоюва 9 награди „Най-добрият продукт на IFA 2018 (“Best of IFA 2018” award) от 9 водещи технологични медии: Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android и Technobuffalo. Android Headlines похвали отличната производителност и впечатляващата достъпност на Honor Play, докато Digital Trends са впечатлени от качеството на графиките и изключително интелигентната AI камера. Pocket-lint препоръчва Honor Play, заради графичната производителност на GPU Turbo и невероятно достъпната цена. T3 хвали скоростта на изпълнение, 6.3-инчовия FHD+ екран и геймър-ориентираните хардуер и софтуер. Устройството за мобилни игри също получи похвали от Ubergizmo за своя процесор Kirin 970 с GPU Turbo, който според медията предлага изключителна производителност на конкурентна цена. Gear Diary препоръчва на геймърите да купят геймърския цветови модел на Honor Play, заради неговия изключителен дизайн, а Geek Spin харесват Honor Play, заради изключителното му представяне, цялостните му характеристики и достъпност. Talk Android и Technobuffalo също хвалят отличната производителност на Honor Play, заради която го удостоиха с наградата „Най-добрият продукт на IFA 2018“.

В допълнение към наградите на IFA, Honor Play също си спечели над 6 редакционни препоръки от водещи IT медии. Той бе определен като: „Препоръчан продукт от Digital Trends“, „Препоръчан от Expert Reviews“, „Избор на редактора“ на Pocket-lint, „Най-добрият гейминг смартфон“ според T3, „Препоръчан от Tech Advisor и „Препоръчан от Trusted Reviews“.

Пускането на пазара на Honor Play дава възможност на младите хора да се насладят на смартфон с безпрецедентно добро представяне в игрови режим и безспирни развлечения. С глобалната му премиера на IFA 2018 бяха въведени две революционни смартфон технологии за геймърите и останалите потребители: 1. технологията GPU Turbo на Honor, която драстично увеличава графичната производителност и изчислителната ефективност и 2. усъвършенстваната AI камера.

„Гордеем се със високата оценка на медиите и на различните пазари. Honor Play предлага на младите хора това, което те наистина искат от своя смартфон, едно безкрайно и пълно потапяне в свят на игри и развлечения. Признанието от медиите само потвърждава, че Honor Play е революционния момент, който индустрията отдавна чакаше“, заяви Джордж Дзао, президент на Honor.

Представен в Берлин в края на август тази година, Honor Play е звяр от среден клас, снабден с GPU Turbo – новаторска технология за графична обработка, която отговаря на изискванията на младите геймъри за светкавично бърза графична обработка и консумация на енергия. Honor Play също така разполага с огромен 6.3-инчов FullView дисплей с впечатляващо  съотношение екран към тяло от 89% и огромна 3.750mAh батерия, която поддържа поне 4.5 часа интензивна игра. Honor Play вече е в продажба в България на цена, стартираща от 689 лв., в Технополис и  Plesio. Смартфонът може да бъде закупен и на цена от 329 евро на HiHonor.com на световните пазари, включително Западна Европа (Великобритания, Франция, Германия, Италия и Испания), Централна и Източна Европа, Близкия изток, Русия, Индия и Азиатско-тихоокеанския регион.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *