post

Google показа Pixel Tablet, койти се захранва от Tensor G2 и служи като интелигентен домашен дисплей. Таблетът ще има нанокерамично покритие върху корпус от рециклиран алуминий, което ще създава усещане за допир на порцелан.

Устройството ще е предназначено предимно за домашна употреба като интелигентен дисплей, вместо като пълноценен теблет. Той има докинг станция с високоговорители и ще се прикачва магнитно, за да се зареди безжично. Благодарение на тази станция Pixel Tablet ще предложи доста повече варианти за употреба като център, свързващ всичките ви устройства, показващ спомените, или ключова информация за интелигентния дом.

Pixel Tablet ще се предлага с новия чипсет Tensor G2, който дебютира със серията Pixel 7 и поставя повече акцент върху изкуствения интелект и машинноото обучение. Повечето уникални функции на камерата обаче, няма да са налични на таблета, поради по-простата му система камери. Добавена е и оптимизирана поддръжка за стилус, но компанията не спомена дали устройството ще се предлага с такъв в комплекта.

Google не разкри официалната дата, на която ще пусне Pixel Tablet, но повтори, че той ще пристигне през 2023 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *