post

Google пусна слушалките Pixel Buds Pro миналата година. Те имат впечатляващи софтуерни актуализации, които носят нови функции като поддръжка на пространствено аудио и петлентов еквалайзер. Очаква се в следващите месеци слушалките да получат още една голяма актуализация, твърди 9to5Google, позовавайки се на анонимен източник.

Според информацията, Pixel Buds Pro ще получат две нови функции. Очаква се аудио изживяването да бъде подобрено с въвеждането на Clear Calling. Не е ясно дали функцията ще работи изцяло на слушалките, или ще разчита на сдвоен смартфон. За тези, които не знаят, Clear Calling е ексклузивна за Pixel 7 и 7 Pro и предлага по-добър начин за комуникация по време на телефонни разговори, като подобрява гласа на обаждащия се и намалява фоновия шум.

Втората очаквана функция за Pixel Buds Pro и Super Wide Band Speech, която вероятно ще подобри качеството на гласа чрез увеличаване на честотната лента от 16 kHz на 32 kHz. Тя може да бъде надградена на HD voice quality и ще допълни това, което Clear Calling се опитва да постигне.

Pixel Buds Pro са оборудвани с персонализиран 11 мм драйвер и 6-ядрен аудио процесор. Функциите ANC и Silent Seal се адаптират към формата на ушите на потребителя, за да увеличат максимално шумопотискането. Слушалките предлагат и режим на прозрачност, за да бъдат потребителите наясно със заобикалящата ги среда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *