post

Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще бъдат представени тази есен, а официалният сайт на Google Store показва, че новите устройства могат да бъдат пуснати на 8 пазара по света. Това са Австралия, Канада, Франция, Германия, Япония, Тайван, Великобритания и САЩ.

Що се отнася до цените, ще трябва да изчакаме официалната премиера през есента, въпреки че Google потвърди, че серията Pixel 6 ще е “продукт с висока цена”, който е насочен към водещия сегмент. Това предполага, че Pixel 6 и Pixel 6 Pro може да дебютират с цена от около 1000 долара и дори по-висока, в зависимост от устройствата, с които компанията се опитва да се конкурира през втората половина на годината.

Серията Pixel 6 ще се захранва от новия чипсет Google Tensor, който поставя в основата си изкуствен интелект, машинно обучение и сигурност. Няма информация за процесора и графиката, но чипът трябва да е толкова мощен, колкото и на другите флагмани на пазара.

Подобно на другите устройства Pixel, предстоящите смартфони ще се фокусират върху камерата и вероятно ще са едни от най-добрите в тази обаст през 2021 година. Pixel 6 Pro се оформя като впечатляващ модел, благодарение на слуховете за 50 мегапикселов основен сензор, 12 мегапикселов ултра широк и 4х телефото сензор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *