post

Google обяви, че ще представи изцяло нова версия на популярното приложение Google Earth. Това ще се случи на 18-ти април по време на специално събитие в Ню Йорк.

Изглежда, че Google е положила доста усилия за новата версия на Earth. Досега команията не правеше специални отделни събития за приложението. Този път обаче Earth ще получи доста повече внимание.

За сега Google не дава много подробности какви са новостите в приложението. В края на миналата година компанията пусна версия за  виртуална реалност, което беше само за HTC Vive. Още тогава Google обеща, че ще има версии и за други платформи.

Спекулациите сочат, че на 18-ти Google ще представи подобрена виртуална реалност на Earth за собствената си платформа Daydream. Освен това компанията разработва и виртуални екскурзии, както и добавена реалност за музеи. Чрез виртуалните екскурзии, потребителите ще могат да се разходят на отдалечени места, а добавената реалност за музеи ще дава информация за експонатите докато човек се разхожда между тях.

Всичко това все още се разработва и не е сигурно, че Google ще го представи на 18-ти април. Това, което обещава Google, че Earth ще има изцяло ново потребителско изживяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *