post

Google Pixel 6 е сред най-очакваните устройства тази година. Всички компании, включително Apple, Samsung и OnePlus, пускат водещи модели всяка година. Google обаче изостава от конкуренцията през последните години.

Когато компанията визуализира Pixel 6 през август обаче, той наистина развълнува феновете й. Истински стъклен и метален корпус от висок клас, нов дизайн и за пръв път персонализиран чип Tensor.

Въпреки това и досега Google не е обявила кога Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще бъдат налични. Ние просто знаем, че серията ще дебютира тази есен. Сега обаче в нов клип компанията посочва, че трябва да ги очакваме “скоро”:

В рекламата Google показва новия Android 12, като проектира Pixel 6 с уиджетите. Тя започва с двата музикални уиджета, като след това преминава към началния екран на Pixel 6. В допълнение са показани уиджети за времето, снимките, разговорите и часовника.

За тези, които вероятно ще потърсят скрита датата за пускане в клипа, има лоша новина – Google показва часа и датата като 1 октомври 9:30 сутринта, времето, когато пусна клипа. Това означава, че все още не знаем какво точно означава “Очаквайте скоро”, по отношение на премиерата на Pixel 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *