post

Google работи върху Gmail и Google Calendar за Pixel Watch и други устройства с Wear OS, твърдят последните слухове. Компанията се стреми да подобри потребителското изживяване с първия си смарт часовник, предлагайки все повече софтуерни актуализации под формата на основни редизайни на приложения.

Google Keep, Play Store и Camera вече са преработени, за да отговарят на дизайнерския език Material You на компанията. Сега 9to5Google твърди, че скоро ще видим и практични промени в Gmail и Calendar за устройствата с Wear OS и разбира се Pixel Watch.

Към момента, ако имате Pixel Watch, трябва да разчитате на приложението Agenda, което може да ви покаже само до три дни срещи и позволява единствена да прочетете информацията за тях. Няма опция за създаване на ново събитие или промяна на вече създадените.

Още по-зле е ситуацията, що се отнася до имейлите. Единственото действие при тях е да ги отворите, след като получите известия. Изчезне ли известието, те вече не са достъпни от часовника.

Източниците на 9to5Google не уточняват дали потребителите ще могат да пишат имейли или да създават нови събития в календара с новите приложения, но твърдят, че те ще предложат “пълно” изживяване. Не е ясно обаче, кога ще се появят двете преработени приложения за Wear OS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *