post

Google промени дизайна на своята серия Pixel 6, като добави лентата на камерата от край до край, придавайки на устройствата нова идентичност. Въпреки това изглежда, че компанията иска повече и работи върху нов Pixel с керамичен гръб и 2К дисплей, твърдят слуховете.

Според Digital Chat Station, Google е обединила усилията си с Foxconn за изграждането на мистериозен флагман, заедно със сгъваемия Pixel Fold в Китай. Това е изненадващо, след като през 2020 година Google премести производството си от Китай във Виетнам, но по-интересно е твърдението на източника, че задният панел на неназования флагмански модел ще е изработен от керамични материали.

Google вече използва пластмаса, стъкло и метал в телефоните си, но никога не е влагала керамика, така че, ако твърденията на Digital Chat Station се окажат истина, може би това ще е първият й толкова луксозен модел Pixel. Подробностите за самото устройство са оскъдни, но източникът предполага, че то ще разполага с 2К дисплей с централно изрязана селфи камера и ще се захранва от новия чипсет на компанията Tensor 2, който ще е в основата и на серията Pixel 7.

Освен това се казва, че устройството ще има 50 МР камера и перископен обектив, като се споменава сензорът Sony IMX787, който е 64 МР и ще се използва за телефото камерата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *