post

Google потвърди, че ще представи Pixel 6 на 19 октомври, по време на своето голямо виртуално, хардуерно събитие. То ще стартира официално в 20 часа българско време, но ще бъде записано предварително.

За разлика от събитието на Apple, Google не се опитва да се преструва, че това, което планира да покаже, все още е загадка. Всъщност компанията разкри повечето подробности за своите телефони, както и за собствения си чип Tensor предварително. Тя не само потвърди имената на предстоящите си модели, но дори показа и дизайна им.

Какво очакваме да видим по време на събитието? “На 19 октомври официално ще ви представим Pixel 6 и Pixel 6 Pro – напълно преосмислените телефони на Google” посочва гигантът. Задвижвани от Tensor, първият персонализиран мобилен чип на Google, те са бързи, умни и сигурни и се адаптират към вас”.

Ако искате да разгледате телефоните от по-близо, вижте уебсайта, създаден от компанията специално за събитието. Това е чист предварителен преглед на новия телефон и софтуера на Android 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *