post

Очаква се Samsung да представи множество устройство на Unpacked събитието си на 5 август. Сред тях серията Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 и Galaxy Z Flip 5G. Предполага се, че предварителните поръчки за Note 20 ще стартират още на същия ден, а според информация на ET News, устройството от серията ще бъдат пуснати на пазара на 21 август.

Що се отнася до Galaxy Fold 2 и Z Flip 5G, сгъваемите телефони най-вероятно ще са достъпни за покупка по-късно, което очевидно има нещо общо с ограничените доставки на слоя Ultra-Thin Glass, използван в тях поради пандемията. Така или иначе, не изглежда двата модела да пристигнат преди септември, а наличността им ще остане ограничена до края на годината.

Освен това IceUniverse твърди, че Note 20 ще пристигне на цена от 999 долара, а Note 20 Ultra ще струва 1299 долара. Цената на Galaxy Fold 2 ще е над 2266 долара, въпреки че се очакваше да е по-евтин от предшественика си. Инсайдерът посочва още, че Note 20 ще пристигне с 60 Hz дисплей и малко по-добри характеристики на камерата от Note 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *