post
Firestone, емблематичната марка за гуми, отново тръгва на път, за да събере музиканти и меломани заедно. Под шапката на Firestone Live, Firestone предлага целогодишни преживявания с музика на живо в цяла Европа, поставяйки новоизгряващи изпълнители в светлината на прожекторите. Последното издание започва със спирки на 8 големи музикални фестивала в Европа между май и септември 2018 година. Преживяванията ще продължат през цялата година с местни концерти и представления за таланти, както и с ексклузивно партньорство със Sofar Sounds.

Firestone Live иска да подари на всички любители на музиката пълна година със свежи парчета, ударни бийтове, страхотни фойерверки, разбира се, и бъдещи класики. И знае, че няма по-добър начин да направите това, освен с изпълнения на живо. Това е следващата стъпка в музикалната програма на Firestone и обещава да разгърне местни артисти, авантюристи и утвърдени музикални таланти от всеки жанр.

Година с жива музика

В продължение на години Firestone бе основен участник на големи музикални фестивали в Европа с Firestone Stage като домакин на многобройни възникващи иутвърдени артисти. Firestone се завръща отново тази година, като се включва в 8 големи европейски фестивала между май и септември.
Пътят на Firestone Live за 2018 включва няколко нови фестивала, както и фаворити от далечни времена: All Points East (Обединеното Кралство – 25 май до 3 юни);Vantastival (Ирландия – 1 до 2 юни); Hurricane Festival (Германия – 22 до 24 юни);Open’er Festival (Полша, 4 до 7 юли); Bilbao BBK Live (Испания – 12 до 14 юли);Grøn (Дания – 19 до 22 юли & 26 до 29 юли); Rock en Seine (Франция – 24 до 26август); Home Festival (Италия – 29 август до 2 септември).

Тези големи фестивали са само една част от приключенията, които очакват посетителите. Потапяйки се малко по-надълбоко ще откриете, че има много повече под повърхността на Firestone Live: пълният маршрут включва фестивали, но и тайни места на Sofar by Firestone, които трансформират ежедневните пространства в места за музика на живо, местни концерти и дори шоута за таланти.

Откриване на таланти на Шоута за таланти 

Въз основа на техните изпълнения на местни шоута за таланти, които са част от програмата Firestone Live, местните артисти, авантюристи, неоткрити DJ-и, непознати групи и нови таланти ще получат възможността да излязат на сцената на Firestone на големите фестивали, споменати по-горе.

Има причина: ‘Ние искаме да ги съпровождаме, да ги подкрепяме и да помагаме по пътя към голямата сцена по същия начин, по който нашите гуми Firestone поддържат и подпомагат шофьорите по пътя “, казва Тиери Юпсин, маркетинг директор на брандовете на Bridgestone Европа. ‘Точно както шофьорите, ниеискаме тези артисти да знаят, че могат да разчитат на нас, докато пътуват по пътя към успеха.’

Въз основа на наследството

Въпреки че бранда Firestone е най-известен със своите висококачествени и надеждни гуми, музиката също винаги е била неразделна част от неговота ДНК. Това започва преди 90 години, когато радиопрограмата “The Voice of Firestone” помогна на талантливи музиканти да започнат кариерата си.

“Това е новата версия”, обяснява Тиери Юпсин. ‘Също като нашите гуми, нашата музикална програма се развива и еволюира и сега тече през цялата година. И както при “The Voice of Firestone”, фокусът отново е да подкрепяме възникващите таланти и да се наслаждаваме на изпълнения на живо: шоута за таланти в различни страни и местни концерти като “Ruta Firestone” в Испания. “Firestone Live”, по-рано известен като “Firestone Music Tour”, показва как помагаме на любителите на музика от различни страни, възрасти и произход да се свържат с автентични преживявания, да открият нова музика и да се забавляват.’

Споделете страстта на Firestone за музика

Забавлението със сигурност ще бъде част от активностите на щанда Firestone на всеки от фестивалите. В допълнение към очакваните 70+ изпълнения на живо на Firestone Stage, присъстващите ще получат шанса да спечелят награди на Firestone в игра на „завърти гумата” и да експериментират с мастило на щанд, посветен на временни татуировки.

Разгледайте видеофайла на Firestone Live, за да получите представа какво да очаквате, да посетите Firestone Live website за информация за фестивала и пълен маршрут и да останете в течение, като следвате #FirestoneLive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *