post

Facebook започна тестове на функция за публикациите, подобна на Twitter, с малък брой страници на публични личности. Тя е предназначена да обвърза публикации, така че читателите да могат лесно да следват темата.

Социалната мрежа даде възможност на някои публични личности да създадат нова публикация, свързана с предишна. Екранни снимки бяха споделени от консултантът в социалните медии Мат Навара.

Допълнителните публикации в нишка ще се показват в новинарските емисии на потребителите като свързани с предишни постове. Facebook отбелязва, че те ще идват с бутон “view post tread”, за да позволят на потребителите да преглеждат всички постове подред.

Нишките са доста полезни в Twitter, където ограничението на знаците означава доста по-дълги публикации. Във Facebook обаче, има доста по-голям брой знаци, което сочи, че нишките може да имат различна функция. Например да се използват, когато блогвате събитие на живо или публикувате актуализация на предишна публикация.

Социалната мрежа не посочва кога и дали функцията ще бъде пусната за всички и най-вероятно ще го разберем в следващите месеци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *