post

Equinix ще проведе уебинар за своята българска аудитория, посветен на дигиталното бъдеще на здравеопазването.

Уебинарът, воден от Сачин Сони – старши мениджър „Маркетинг на решенията, Cloud и IT услуги“ в Equinix, ще разкрие новите ползи и възможности, които разкриват изкуственият интелект (AI), машинното обучение (ML), големите данни (Big Data), анализите, Интернет на медицинските неща (Internet of Medical Things – IoMT), автоматизацията и роботиката за съкращаване на разходите и ускоряване на процесите.

В рамките на един час участниците ще научат подробности по теми, като:

  • тенденции при внедряването на нови технологии в сферите на здравеопазването и фармацията;
  • здравеопазването и сложните екосистеми, в които функционира;
  • промяната на целите, задачите и предизвикателствата, пред които се изправят организациите в сектора;
  • ограниченията в настоящите модели на ИТ инфраструктура;
  • бъдещето на ИТ инфраструктурата в секторите на здравеопазването и фармацията;
  • примери от практиката.

Дата на събитието: 30 септември, четвъртък

Час: 14:00

Линк за регистрация

„Нуждата от ускорена дигитализация е факт във всички сектори и е особено осезаема в сектор като здравеопазването, osobeno след настъпване на пандемията от COVID-19. Резултатите от това са вече са налице, като се прогнозира, че до 2024 г. разходите за развойна дейност на водещите 10 фармацевтични компании ще достигнат 200 милиарда щатски долара[1]. Очаква се и, че разходите за AI в здравеопазването и фармацията ще се увеличат до над 36 милиарда щатски долара до 2025 г[2]. Тези тенденции не подминават България и съм сигурен, че засегнатите теми ще бъдат от полза за българските експерти в сектора“, посочи Сачин Сони, старши мениджър „Маркетинг на решенията, Cloud и IT услуги“ в Equinix.

За Сачин Сони

Сачин Сони е старши мениджър и Cloud Evangelist в Equinix, който отговаря за управлението и развитието на екосистемите за облачни и ИТ услуги в район ЕМЕА. Има опит от над 14 години в сферата на телекомите. Преди да се присъедини към екипа на Equinix, Сачин е заемал различни позиции, сред които такива в продуктовия мениджмънт, продуктовия маркетинг и бизнес развитието. Присъединява се към Equinix през 2014 г. и оттогава съветва доставчиците на услуги и бизнесите в сектори като производство, здравеопазване, автомобилостроенето и енергетиката по различни теми като дигиталната трансформация, въвеждането на хибридни мултиоблачни решения, мрежова гъвкавост, оптимизация на сигурността и приложенията.

[1] EvaluatePharma® World Preview 2019, Outlook to 2024 (June 2019)

[2] Reportlinker (December 2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *