post

 

 

Водещи ИТ експерти ще вникнат в темата за бъдещето на софтуерното инженерство в дигиталната ера в два поредни дни в средата на април.

 

Endava организира нов формат събитие за широката публика – Tech Flow Europe. Инициативата е насочена към софтуерни инженери и цели да събере над 2000 участника в първото си масивно издание. Двудневното онлайн събитие ще се състои на 15-ти и 16-ти април 2021 г и ще представи някои от най-именитите ИТ експерти, които ще споделят вижданията и очакванията си за бъдещето на софтуерното инженерство. Участието в конференцията е безплатно, но изисква регистрация за самото събитие през специално създадената за него платформа.

 

Tech Flow до момента е формат, който компанията има от 2016 г насам в различните й локации. Събитието добива популярност като сцена на множество дискусии по различни ключови технологични теми и тенденции за бъдещето, с общ брой от над 5000 участници.

 

“Силно сме развълнувани от предстоящото технологично събитие, което този път ще обедини всички наши локации в Европа. Продължаваме да промотиране най-новите технологични тенденции и целим да продължим развиването на технологичните компетенции на софтуерните инженери в региона,“ заяви Оуен Уудс, CTO в Endava.

 

Изданието през 2021-ва със заглавие “Software Engineering for a Digital Age” има за цел да предложи по-задълбочен прочит и дискусии на теми вариращи от софтуерната архитектура, автоматизацията, cloud технологиите и децентрализираната инфраструктура, до JAVA, AI & Machine Learning, както и общуването между хората и технологиите в контекста на засилващата се дигитализация.

 

Програмата на събитието включва дискусионен панел в първия ден и общо 14 технически презентации. Вторият ден на конференцията ще фокусира изцяло върху основни презентации, разделени в две тематични насоки със заглавия “Shaping the present” и “At the gates of tomorrow”.

 

Някои от именитите ИТ международни експерти, кото ще са част от конференцията с презентации са Adam Bien (Developer (Architect) & Java Rock Star), Paul Stack (Staff Software Engineer @ Pulumi), Mark Heckler (Spring Developer & Advocate at VMware), Ana Maria Mihalceanu(Java Champion, Application Architect @IBM) and Manuel Pais (DevOps Consultant & Team Topologies author).

 

Събитието е напълно безплатно като изисква единствено предварителна регистрация тук:

https://registration.allintheloop.net/register/event/tech-flow-europe-software-engineering-for-a-digital-age-4dr6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *